VIBORGegnens Erhvervsråd

Erhvervsklubben: Virksomhedsbesøg TEFCOLD


Dato og tid

Tirsdag d. 7. november 2017 kl. 15:00 til 17:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 3. november 2017 kl. 23:55

Sted

Tefcold
Industrivej 25
8800 Viborg
Denmark

Arrangør

VIBORGegnens Erhvervsråd
+45 8725 5151
ver@ver.dk

- Global virksomhed og lokal tilstedeværelse

Den familieejede virksomhed TEFCOLD A/S er en ledende leverandør af professionelle køle- og frysemøbler på det globale plan. Med base i Viborg har virksomheden siden grundlæggelsen i 1987 serviceret kunder i mere end 100 lande med fokus på leveringssikkerhed, kvalitet samt høj og personlig service.

Virksomheden blev grundlagt af Frede og Torben Christensen (far og søn), der begge kom med en baggrund i køleindustrien. TEFCOLD voksede op gennem 90’erne og har blandt andet modtaget Børsens gazelle pris flere år i træk.

Grundet en loyal kundegruppe og et stærkt samarbejde med produktionspartnere i Europa og Asien kunne TEFCOLD i juni 2014 byde velkommen i nye lokaler på Industrivej i Viborg. Herfra servicerer de deres globale kundekartotek og har et af industriens største varelagre med over 25.000 køle- og fryseapparater.

Selvom størstedelen af TEFCOLD’s forretninger foregår i det store udland, har man fra ledelsens side altid været bevidst om vigtigheden ved at være til stede i lokalområdet. Ud fra den erkendelse har TEFCOLD gennem årene støttet op om diverse lokale sportsklubber, dette værende sig både sandkassehold samt de professionelle.

Pris:
Gratis og forbeholdt medlemmer.
No-show-gebyr på 300,- opkræves ved udeblivelse uden afbud.

Arrangeret i samarbejde med IDA

IDA

VIBORGegnens Erhvervsråd


Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

VIBORGegnens Erhvervsråd
+45 8725 5151
ver@ver.dk