VIBORGegnens Erhvervsråd

Netværkstur til HELSINKI - AFLYST


Dato og tid

Onsdag d. 13. september 2017 kl. 15:20 til fredag d. 15. september 2017 kl. 20:25

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 1. juni 2017 kl. 14:00

Sted

Erhvervenes Hus
Skottenborg 12-14
8800 Viborg
Denmark

Arrangør

VIBORGegnens Erhvervsråd
VIBORGegnens Erhvervsråd
+45 87255151
ver@ver.dk

Rejse til Helsinki

Årets udenrigstur går i år til Helsinki. -ANNULLERET

Finland er et af de mest innovative lande i verden. Vor nordiske nabo rangerer både som den største bidragyder til global innovation og topper EUs liste over lande med den største videns- og udviklingskapacitet. Landet har ikke kun tilpasset sig forandringer, men også selv stået for at skabe dem og har dermed sikret sig selv en frontposition i det globale marked.

VIBORGegnens Erhvervsråd og den Danske Ambassade i Finland inviterer til et besøg hos finske virksomheder, der har været på forkant med udviklingen og de traditionelle, veletablerede industrier, som har skullet forny sig radikalt i løbet af få år. Der vil være rig mulighed for at netværke, dele viden og få ny inspiration.
Helsinki

Turens tema vil være disruption. Der kan bl.a. nævnes den finske skovindustri, som nu fokuserer stærkt på innovative og bæredygtige bio-baserede løsninger. Derudover er fødevareindustrien også i forandring med nye forbrugsvaner og tiltagende digitalisering. Det samme gør sig gældende hos de traditionelle banker, som udfordres af specialiserede startups og tech-virksomheder, der udvikler nye services oprindeligt forbeholdt bankerne. Samtidig gennemgår produktionsvirksomhederne fornyelse med Internet of Things og nye servicekoncepter.

VIBORGegnens Erhvervsråd og den Danske Ambassade ser frem til at invitere jer inden for hos nogle af denne type firmaer d. 14. og 15. september i Helsinki med ankomst om aftenen d. 13 september. Turen vil også byde på kulturelle arrangementer samt middag med den danske ambassadør Jette Nordam i den smukke residens i hjertet af Helsinki.

 Fremtidens nye horisonter

Vejledende tidsplan:

13/9: Afgang fra Midtjyllands lufthavn kl. 15.20
15/9: Ankomst til Midtjyllands lufthavn kl. 20.25

Normalpris for deltagelse i turen for medlemmer af VIBORGegnens Erhvervsråd (transport og overnatning): kr. 8.300 (udgifter til forplejning faktureres separat EFTER turen). Ikke medlemmer: kr.  9.000.

Medlemmer af Topledergruppen, Ledelses Forum, Viborg Salgsnetværk og Danish Automotive Group tilbydes specialrabat på turen.

Netværksturen har begrænset deltagerantal, hvorfor "først til mølle princippet" gælder. Sidste frist for tilmelding er torsdag d. 1. juni. Der gøres opmærksom på at din tilmelding er bindende.

Vil du høre mere om turen, så kontakt Tina Weilert på tlf 28515580 eller twe@ver.dk

VIBORGegnens Erhvervsråd

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

VIBORGegnens Erhvervsråd
VIBORGegnens Erhvervsråd
+45 87255151
ver@ver.dk