VIBORGegnens Erhvervsråd

AFLYST Made by China – er det tid til at kopiere kineserne?


Dato og tid

Torsdag d. 16. november 2017 kl. 16:00 til 18:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 13. november 2017 kl. 23:55

Sted

Midtjyllands Lufthavn
N. O. Hansens Vej 4
7470 Karup J
Denmark

Arrangør

VIBORGegnens Erhvervsråd
+45 8725 5151
ver@ver.dk

Under temaet "Salg & Internationalisering" inviterer  IDA, CenSec og VIBORGegnens Erhvervsråd til foredrag og dialog om; hvad er det kineserne gør så godt?

Made by China – er det tid til at kopiere kineserne?

Kina er tæt på at blive verdens største økonomi, og omstillingen fra Made in China til Made by China er i fuld gang. Det betyder blandt andet, at verdens største produktionsapparat skal automatiseres, og det giver store muligheder for danske teknologi og knowhow.

Samtidig satser den kinesiske regering massivt på forskning og udvikling i håb om at løfte Kina højere op i den globale værdikæde. Og det går hurtigere, end man skulle tro. Til trods for censur og kontrol har kinesiske teknologivirksomheder vist sig at være banebrydende inden for nye digitale forretningsmodeller og er blandt andet globalt førende inden for droner og sociale medier.

Når det gælder e-handel sætter Alibaba, der er større end eBay og Amazon tilsammen, nye standarder for salg og brugen af big data.

Christina Boutrup er erhvervsjournalist, tidligere Kina-korrespondent, radio- og tv-vært og forfatter til flere bøger om Kina. Hun er aktiv i advisory board for tænketanken Think China på Københavns Universitet og fast Kina-kommentator på TV2. www.christinaboutrup.dk

Pris: Deltagelse gratis - men tilmelding nødvendig.
Bemærk der opkræves et NO-SHOW gebyr på 300 kr. ved udeblivelse uden afbud.

 

 
 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

VIBORGegnens Erhvervsråd
+45 8725 5151
ver@ver.dk