VIBORGegnens Erhvervsråd

Digitalisering af din forretning.


Dato og tid

Onsdag d. 2. maj 2018 kl. 08:00 til 11:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 1. maj 2018 kl. 09:00

Sted

BDO Lounge
Tingvej 7, 2 sal
8800 Viborg

Arrangør

VIBORGegnens Erhvervsråd
+45 8725 5151
ver@ver.dk

Få automatiseret hverdagens manuelle processer og brug tiden på drift og udvikling. 

Digitalisering er en nødvendighed for din virksomhed. Men det er vigtigt at forstå, hvad digitalisering egentlig betyder. Hvor man skal starte med digitalisering og hvad digitalisering kræver. Og ikke mindst hvilke konsekvenser det helt naturligt og uundgåeligt får på virksomheden.

Vi bringer digitalisering helt ned i øjenhøjde og sikrer, at I som virksomhed også får startet den digitale rejse; eller boostet den rejse I allerede er på.  - Alt dette krydret med eksempler fra egnens egne virksomheder.
På dette værktøjskursus dykker vi ned i konkrete tiltag.

Vi får belyst det digitale univers på alle niveauer og ikke mindst sammenhængskræften med vores omverden og hvilke muligheder det åbner for bl.a. vækst. Digitalisering er en spændende og foranderlig rejse. En rejse med mange muligheder og stor udvikling.
 

Indlægsholder Claus Thiel Sørensen, C What Matters
Claus Th
iel Sørensen har arbejdet med digitalisering af virksomheder i mere end 25 år i ind- og udland. Han har gennem tiden arbejdet med mange forskellige brancher såsom Produktion, Handel og Engros, detailhandel, Liberal Erhverv, m.m. hos en række nationale og internationale virksomheder.

I de seneste 8 år har Claus været direktør og ejer af konsulenthuset C What Matters. Hos C What Matters hjælper de virksomheder som Y-connection A/S, Geovent A/S, Selektro A/S, FC Betion, MB Køkkenfornyelse, Vestergaard Huse A/S, og andre over hele landet med blandt andet at skabe en plan for kontinuerlig digital udvikling.

Værkstøjskurser er gratis og forbeholdt medlemmer af VIBORGegnens Erhvervsråd.
Der kan blive lagt fotos fra arrangementet på vores Facebookside - se den her


VIBORGegnens Erhvervsråd

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

VIBORGegnens Erhvervsråd
+45 8725 5151
ver@ver.dk