VIBORGegnens Erhvervsråd

Hvad vil verden gå glip af hvis din forretning forsvandt?


Dato og tid

Tirsdag d. 22. maj 2018 kl. 08:00 til 11:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 21. maj 2018 kl. 09:00

Sted

VIBORGegnens Erhvervsråd
Skottenborg 12-14
8800 Viborg

Arrangør

VIBORGegnens Erhvervsråd
+45 8725 5151
ver@ver.dk

Find ud af hvorfor du gør en forskel. 
Vi føler alle, at vores virksomheder har afgørende betydning, men til tider kan vi miste formålet - især fordi globaliseringen konstant udfordrer vores forretningsgrundlag.

Hvad er din virksomheds berettigelse – og kan andre end din egen virksomhed se det?

Er jeres mission skarp, og følger den med udviklingen? Verden forandrer sig hele tiden, i 2025 vil 5 mia. mennesker være forbundet - globaliseringen er kommet for at blive, så udbud er der nok af. Dette gør det det endnu mere essentielt, at DU ved præcis, HVORFOR din virksomhed eksisterer – hvad er jeres mission, og hvad vil verden gå glip af, hvis din virksomhed var væk?

Hvad er sjælen i forretningen? Og endnu vigtigere - evner I at sælge jeres produkter, så det giver værdi for kunden? Det er jo afgørende for at få succes med virksomheden.

Vi skal hele tiden øve os i at skabe værdi i verden, idet det er hele essensen i at gøre sig uundværlig. Udviklingen er flygtig, og vores forretningsevne til at forstå eksistensen og løbende adoptere trends bliver altoverskyggende i dag og i fremtiden.   

Kom til dette værktøjskursus og få indsigt, refleksion og sparring til, hvordan din virksomhed sikrer sit eksistensgrundlag - både i dag og fremtiden.

Oplægholder: Mette Nymark
Mette Nymark er Cand. merc. og har 15 års praktisk erfaring med salg, strategi og ledelse fra blandt andet virksomheder som Danfoss, Sanistål, Jyske Bank, EWII og Top Toys m.fl. og har i den forbindelse trænet/undervist mere end 10.000 mennesker.

Mette har siden 2013 haft sin egen virksomhed, Nymark & Co., inden for salg, ledelse, foredrag, bestyrelse og undervisning. For mere information se www.nymarkco.dk

Værkstøjskurser er gratis og forbeholdt medlemmer af VIBORGegnens Erhvervsråd.
Der kan blive lagt fotos fra arrangementet på vores Facebookside - se den her


VIBORGegnens Erhvervsråd

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

VIBORGegnens Erhvervsråd
+45 8725 5151
ver@ver.dk