VIBORGegnens Erhvervsråd

Værktøjskursus: Digitalisering af din forretning.


Dato og tid

Tirsdag d. 3. december 2019 kl. 08:00 til 11:00

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 1. december 2019 kl. 23:55

Sted

BDO Lounge, Tingvej 7, 2 sal, 8800 Viborg BDO Lounge
Tingvej 7, 2 sal
8800 Viborg

Arrangør

VIBORGegnens Erhvervsråd
Tlf: +45 8725 5151
ver@ver.dk

Få automatiseret hverdagens manuelle processer og brug tiden på drift og udvikling. 

Digitalisering er en nødvendighed for din virksomhed. Men det er vigtigt at forstå, hvad digitalisering egentlig betyder. Hvor man skal starte med digitalisering og hvad digitalisering kræver. Og ikke mindst hvilke konsekvenser det helt naturligt og uundgåeligt får på virksomheden.

Vi bringer digitalisering helt ned i øjenhøjde og sikrer, at I som virksomhed også får startet den digitale rejse; eller boostet den rejse I allerede er på.  - Alt dette krydret med eksempler fra egnens egne virksomheder.
På dette værktøjskursus dykker vi ned i konkrete tiltag.

Vi får belyst det digitale univers på alle niveauer og ikke mindst sammenhængskræften med vores omverden og hvilke muligheder det åbner for bl.a. vækst. Digitalisering er en spændende og foranderlig rejse. En rejse med mange muligheder og stor udvikling.
 

Claus_Theil.jpgIndlægsholder Claus Thiel Sørensen, C What Matters
Claus Th
iel Sørensen har arbejdet med digitalisering af virksomheder i mere end 25 år i ind- og udland. Han har gennem tiden arbejdet med mange forskellige brancher såsom Produktion, Handel og Engros, detailhandel, Liberal Erhverv, m.m. hos en række nationale og internationale virksomheder.

I de seneste 8 år har Claus været direktør og ejer af konsulenthuset C What Matters. Hos C What Matters hjælper de virksomheder som Y-connection A/S, Geovent A/S, Selektro A/S, FC Betion, MB Køkkenfornyelse, Vestergaard Huse A/S, og andre over hele landet med blandt andet at skabe en plan for kontinuerlig digital udvikling.

Sted:
Lokation oplyses, når vi sender reminder ud til de tilmeldte.

Tilmelding:

Formularen til højre.

Pris:
Gratis for medlemmer af en handelsforening i Viborg Kommune og VIBORGegnens Erhvervsråd.
Øvrige: 995 kr. + moms

NO SHOW gebyr 500 kr.

VIBORGegnens Erhvervsråd

Fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme - blandt andet vores LinkedIn-profil, som du kan se her. Se hvordan vi beskytter dine data her.

Kontaktinformationer til arrangør

VIBORGegnens Erhvervsråd
Tlf: +45 8725 5151
ver@ver.dk

Kontaktinformationer til arrangør

VIBORGegnens Erhvervsråd
Tlf: +45 8725 5151
ver@ver.dk