VIBORGegnens Erhvervsråd

Sæt strøm til din forretning


Dato og tid

Torsdag d. 25. april 2019 kl. 08:00 til 12:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 22. april 2019 kl. 23:55

Sted

BDO Lounge
Tingvej 7, 2 sal
8800 Viborg

Arrangør

VIBORGegnens Erhvervsråd
+45 8725 5151
ver@ver.dk

Potentialerne i digital forretningsudvikling er enorme og behovet for digitalisering er åbenlyst. Men hvordan man konkret kommer i gang eller videre med at sætte strøm til sin forretning, er ofte ikke helt så tydeligt

På dette seminar og netværksarrangement bliver du tanket op med relevant inspiration, konkrete værktøjer og virksomhedscases til hvordan du og din organisation specifikt kan arbejde målrettet med digitale teknologier til udvikling af jeres forretning, processer, services og produkter. 

Vi kigger både på forskellige digitale teknologier og hvordan man arbejder med digitale strategier, -kultur, -organisation og -processer samt hvordan man involverer kunder og samarbejdspartnere i en fælles digital udvikling. 

Under og efter seminaret vil du kunne få adgang til en digital modenhedsanalyse samt invitation til deltagelse i digitale projekter etc. 

Så kom og bliv tanket op med netværk, viden og ny inspiration til din organisations digitale udvikling. 

Til at drive seminaret og bringe den sidste nye viden på banen har vi Annabeth Aagaard (Ph.d., cand.merc.), der er lektor og centerdirektør for Centre for Business Development på Århus Universitet, hvor hun og centret forsker og underviser i strategisk forretningsudvikling, digitale og bæredygtige forretningsmodeller og innovationsledelse.

Hun har samlet set 25 års erfaring som leder (LEGO, Telenor, Atea), forsker og strategisk rådgiver blandt Danmarks største private og offentlige virksomheder og har udgivet ti bøger om forretningsudvikling, innovation og bæredygtighed samt et hav af videnskabelige artikler og klummer i magasiner og aviser.

Læs mere på http://www.denvidendevirksomhed.dk

Program

08.00
Kaffe & registrering

08.20 Velkommen og rundt-om-bordet-speed-networking
v/Erhvervskonsulent Merethe Wrang, VIBORGegnens Erhvervsråd

09.00 Sæt strøm til din forretning - få viden, værktøjer og cases til din virksomheds digitale udvikling v/Annabeth Aagaard

10.00 Pause

10.20 Netværksworkshop - Dit digitale next step - Hvordan kommer du og din organisation i gang eller videre med jeres digitale udvikling? v/Annabeth Aagaard

11.50 Tak for i dag v/Annabeth Aagaard

Seminaret er målrettet
Ledere og medarbejdere med interesse i forretningsudvikling, organisation, ledelse og teknologi/It.

Pris: Deltagelse gratis - Tilmelding nødvendig.Bemærk: Der opkræves et NO SHOW gebyr på 500 kr. ved udeblivelse uden afbud.

Fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme - blandt andet vores LinkedIn-profil, som du kan se her.
Se hvordan vi beskytter dine data her
.

Arrangeret i samarbejde med IDA Vestjylland og Lederne Midt-Nord

VIBORGegnens Erhvervsråd                   

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

VIBORGegnens Erhvervsråd
+45 8725 5151
ver@ver.dk