VIBORGegnens Erhvervsråd

Værktøjskursus: Optimér din forretning med LinkedIn


Dato og tid

Tirsdag d. 4. juni 2019 kl. 08:00 til 11:00

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 2. juni 2019 kl. 23:55

Sted

FUNHALL - Konferencer og møder
Venøvej 1
8800 Viborg

Arrangør

VIBORGegnens Erhvervsråd
+45 8725 5151
ver@ver.dk

Få nøglen til succes på LinkedIn

Du bør ikke ignorere den potentielle værdi, LinkedIn kan give dig og din virksomhed. Lær om LinkedIn og positionering af dit personlige brand.

Kom og lyt til Martin Sattrup Christensen, CEO for LinkedIn Success Systems,så du kan lære af hans årelange erfaring inden for forretningsudvikling, markedsføring og salg. Der er nu næsten 2,3 millioner brugere på LinkedIn i Danmark – herunder er 58 % beslutningstagerne – så dette er et forretningsudviklings- og markedsføringsværktøj, du bør bruge dagligt.

Alle deltagerne får også LinkedIn Success Systems nye guide bog ”6 Quick Fixes”, så man selv kan komme videre efter kurset og få succes med sine LinkedIn aktiviteter.

Her er et par af de emner, som vil blive dækket:

Din LinkedIn positionering og dit personlige brand

Udvikl et førsteklasses “første indtryk”, der er tilpasset dem du gerne vil i kontakt med. Forstå hvordan du styrer dit personlige brand på digitale platforme som LinkedIn. Sørg for at du kan findes indenfor de områder hvor du er ekspert via relevante søgeord i 8 hotspots på din profil.

Kundefastholdelse

Lær hvordan du udvikler og vedligeholder din strategi for kundefastholdelse. Ved at knytte dine kunder tæt til øger du livstidsværdien af dine kunder markant og det reducerer samtidig dine omkostninger når du skal have nye kunder. Lær hvordan du fastholder dine kunder interesse uden at bliver for pågående.

Søg kundeemner

LinkedIn er specielt effektiv til at søge og finde nye kundeemner lige fra søgeprocessen og til at skabe interesse. Ved at benytte nøgle processer og afprøvede metoder til at skabe kontakt vil du hurtigt komme foran dine konkurrenter

Marketing, Synlighed og Personlig Branding

Det kræver ikke nødvendigvis en stor del af din tid og det behøver ikke koste en masse ressourcer. Det er faktisk ret simpelt at opbygge sit brand, skabe synlighed og opnå ens marketing mål via LinkedIn. Lær hvordan du kan automatisere dine aktiviteter.

Engagement

Hør om den klassiske regler for opbygning af relationer og lær om hvordan du bruger Loyalitetsstigen til at opbygge et netværk af gode kontakter på LinkedIn. Men, LinkedIn er ikke bare “plug and play” – du er nødt til at lære hvordan du bedst burger det. Dette  LinkedIn kursus vil vise dig hvilken rigdom af ressource der ligger i LinkedIn og du bedst udnytter potentialet.Indlægsholder
Martin Sattrup Christensen
CEO LinkedIn Success Systems

Tilmelding:
Formularen i højre side.

Pris:
Medlemmer: Gratis
Øvrige: 995 kr. + moms

Vi opkræver NO SHOW gebyr 500 kr. ved udeblivelser uden afbud.Fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme - blandt andet vores LinkedIn-profil, som du kan se her. Se hvordan vi beskytter dine data her.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

VIBORGegnens Erhvervsråd
+45 8725 5151
ver@ver.dk