VIBORGegnens Erhvervsråd

Værktøjskursus: Få værdi ud af dine netværksmøder


Dato og tid

Tirsdag d. 15. januar 2019 kl. 08:00 til 11:00

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 13. januar 2019 kl. 23:55

Sted

BDO Lounge
Tingvej 7, 2 sal
8800 Viborg

Arrangør

VIBORGegnens Erhvervsråd
+45 8725 5151
ver@ver.dk

Hvordan gør man, og hvordan får man fuldt udbytte af den tid, man investerer i disse?

Lad os begynde med en konservativ observation: De færreste går til netværksarrangementer for at stille sig over i hjørnet for at kigge ned i sin mobil. De er der for at møde sådan nogen som dig. De er der for at skabe værdifulde og interessante relationer.

Henrik Hahn-Nissen, idémanden bag Meet over Coffee, der snart runder struktureret kaffemøde nummer 10.000, fortæller om sine erfaringer, om netværksstrategi og do’s and don’ts”. Samtidig med der gives gode råd til at hvordan du får værdi.

Da det er kaffemøder og netværk, som er temaet, vil der hovedsageligt være afsat tid til, at du har tid til at netværke og til at træne i, at du fremover får fuld værdi for den tid, du investerer i kaffemøder.

Der er maksimalt plads til 50 deltagere, da vi skal have fokus på dig og dit udbytte – og vi skal have tid til at lære hinanden at kende.

Hent Henrik Hahn-Nissens præsentationer herIndlægsholder
Henrik Hahn Nissen

Pris:
Medlemmer: Gratis - Øvrige: 995 kr. + moms

NO SHOW gebyr 500 kr. ved udeblivelse uden afbud.Fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme. Se hvordan vi beskytter dine data her.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

VIBORGegnens Erhvervsråd
+45 8725 5151
ver@ver.dk