VIBORGegnens Erhvervsråd

Styr på processerne


Dato og tid

Tirsdag d. 21. maj 2019 kl. 08:00 til 11:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 14. maj 2019 kl. 10:00

Sted

BDO Lounge
Tingvej 7, 2 sal
8800 Viborg

Arrangør

VIBORGegnens Erhvervsråd
+45 8725 5151
ver@ver.dk

– når du skal udvikle din virksomhed til en mellemstor virksomhed

Hvordan flytter man en organisatorisk flad mindre virksomhed - hvis styrke netop er ikke fastsatte processer og rammer - til at være en mellemstor virksomhed med styr på processerne samt vægt på enkelte og effektive processer, hvor styrken er forudsigelighed og klare retningslinjer?

Kan man bevare det bedste fra en mindre virksomhed, når man introducerer en agil arbejdsform med faste rammer og processer? Og hvordan når man sit mål om, at 80% af virksomheden skal være i faste processer, for at skabe plads til 20% kreativitet?

Program:

08.00              Registrering og morgenkaffe

08.20              Velkommen / Rundt-om-bordet

08.50              Sådan fik vi styr på processerne.
                      v/CEO Mia Wagner, Freeway

09.50              Pause

10.00              Denne værktøjskasse brugte vi - Værktøjer og
                      arbejdsprocesser til at komme videre i udviklingen af din
                      virksomhed.
                      v/Agile Coach & Change Agent Søren Weiss, Version1

11.00              Tak for i dag

Dagens indlægsholdere:

CEO Mia Wagner, Freeway ApS.
Mia Wagner har bygget virksomheden op omkring de agile principper. Virksomheden er på 1½ år gået fra at være en virksomhed, hvor al viden var ” i hovedet” på medarbejderne, til at være en virksomhed, hvor viden dokumenteres og processer respekteres. Med hjælp fra en ekstern konsulent, har Freeway implementeret Scrum og Kanban i It- og marketingafdelingen og dermed fået styr på processerne og rustet sig til fremtiden.


Søren Weiss, Agile Coach & Change Agent 
Søren skaber high performing teams og organisationer ved brug af agile og Scrum. Han arbejder med de mindste spirende iværksættere til de største globale organisationer i både den private og i den offentlige sektor indenfor områder som finans, sundhed, forsikring, landbrug, engroshandel, forskning, medico, robotics og fremstilling. Søren hjælper teams og organisationer med at levere det rigtige produkt til tiden - altid. Bag firmanavnet Version1 ligger en erfaring om, at Time to Market for de fleste virksomheder er en afgørende parameter for succes i et konkurrencepræget marked. Derfor er det en vigtig konkurrencefordel hurtigst muligt at kunne levere den første version af et produkt. At levere denne vigtige "version 1" er således blevet synonym med det at lykkes som agil organisation og dermed også omdrejningspunktet for hans kunders virke og succes.


Hvad kan du forvente at få med hjem?
Inspiration til at få styr på processerne og komme videre i udviklingen af din virksomhed.

Dette arrangement henvender sig til:
Personer med interesse i at skabe en endnu bedre måde at arbejde på samt personer med interesse for, hvordan man skaber en konkurrencemæssig fordel ved at lære hurtigere end sine konkurrenter

Tilmelding:
Formularen i højre side.

Pris:
Medlemmer: Gratis
Øvrige: 995 kr. + moms

NO SHOW gebyr 500 kr.

Sted:
Lokation oplyses, når vi sender reminder ud til de tilmeldte. Fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme - blandt andet på vores LinkedIn-profil, som du kan se her.

Se hvordan vi beskytter dine data her.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

VIBORGegnens Erhvervsråd
+45 8725 5151
ver@ver.dk