VIBORGegnens Erhvervsråd

Virksomhedsbesøg hos SkilteCentret, kreativ kvalitet, der skaber opmærksomhed


Dato og tid

Torsdag d. 20. februar 2020 kl. 14:00 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 17. februar 2020 kl. 23:55

Sted

SkilteCentret, Vestermarksvej 1, 8800 Viborg SkilteCentret
Vestermarksvej 1
8800 Viborg

Arrangør

VIBORGegnens Erhvervsråd
Tlf: +45 8725 5151
ver@ver.dk

SkilteCentret har siden virksomhedens start i 1976 arbejdet innovativt og turdet tænke i nye kreative løsninger i et marked under konstant forandring.

Virksomheden har gennem årene udviklet sig fra værende en traditionel skiltevirksomhed til totalleverandør i visuel kommunikation og har i dag næsten 30 ansatte. Udover skilte og bildekorationer leverer SkilteCentret i dag således også instore-løsninger, wayfinding, elementer til showrooms og grafiske løsninger til byggerier som museer, hoteller og uddannelsesinstitutioner – til både lokale, nationale og internationale kunder.

Med både grafikere, produktion og montageafdeling samlet under ét tag, holder SkilteCentret hånd om hele processen under et projekt – fra start til slut.

Med fokus på, at den rigtige løsning kommer gennem den rigtige rådgivning, har virksomheden netop lanceret sin egen designafdeling i de nybyggede lokaler på Vestermarksvej i Viborg.

De nye lokaler byder ydermere på et 100m2 stort showroom, som også bruges til inspirationsaftener og workshops. I produktionen er maskinparken blevet udvidet med plads til nye teknologier som f.eks. 3D-print, og monteringshallen er blevet større, så der kan håndteres dobbelt så mange biler, lastbiler og busser end tidligere.

Glæd dig til at besøge denne spændende virksomheder i deres nye lokaler.

Pris: Virksomhedsbesøget er gratis og forbeholdt medlemmer.
Max. to personer pr. virksomhed, da der er et begrænset antal pladser.

Der opkræves et NO SHOW gebyr på 500 kr. ved udeblivelse uden afbud.

    
 
Fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme - blandt andet vores LinkedIn-profil, som du kan se herDeltagerliste bliver gemt i vores database til intern statistik.

Se hvordan vi beskytter dine data
her.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

VIBORGegnens Erhvervsråd
Tlf: +45 8725 5151
ver@ver.dk

Kontaktinformationer til arrangør

VIBORGegnens Erhvervsråd
Tlf: +45 8725 5151
ver@ver.dk